Om RoTool

Differentialdelade_fo_rsa_nkare3

Vår vision

Verktyg med rätt kvalite till rätt pris med lager i Sverige, marknadsförda i Sveriges bästa eShop

Med känsla för skärverktyg

Sedan 1989 har RoTool försett svensk industri med kvalitetsverktyg till attraktiva priser. Vi väljer våra verktyg med omsorg från några av världens ledande tillverkare som vi har nära samarbete med.

Hos RoTool hittar du allt du kan tänkas behöva för produktion inom skärande bearbetning. Vårt utbud sträcker sig från skärande verktyg till hållande- , mät- och uppspänningsteknik, samt industriförnödenheter.

Med världsledande leverantörer har vi möjlighet att både erbjuda en stor bredd i sortimentet och speciallösningar, allt för att du som kund ska hitta rätt verktyg för dina ändamål.

Med kunskap och engagemang siktar vi på att bli den bästa verktygsleverantören i Sverige – både gällande kvalitet och service.

Vi tror att du som kund ska erbjudas rätt verktyg till rätt pris och ser därför till att samla in så mycket kunskap som möjligt, oavsett om det gäller produkter, branschen eller dina behov. Det är nyckeln till att leva upp till dina – med all rätt – högt ställda förväntningar.

RoTool – en komplett verktygsleverantör.

LeverantörerVi finns till för er

Vem som helst kan erbjuda verktyg, men vårt uppdrag sträcker sig längre än så. Vi är med dig hela vägen, från första gången du utforskar marknaden efter rätt verktyg tills detaljen är färdigbearbetad.

Som kund hos RoTool får du experthjälp i form av en personlig teknisk säljare, som är dedikerad att optimera din bearbetning. Det kan innebära produktförslag, tips på hur du utnyttjar verktygen maximalt eller hjälp med att hitta information som skärdata etc.

Vi vet också att det inte alltid går som planerat. Därför står vi till tjänst dygnet runt, året om via vår jourtelefon. Du kan dessutom hitta information eller beställa precis när det passar dig på RoTool.se.

Kontakta ossNära dig

För att kunna erbjuda dig bästa möjliga service och korta leveranstider har vi sverigelager i Jönköping. Det gör det möjligt för oss att på kort varsel hjälpa till nära krisen är framme.

Våra tekniska säljare är uppdelade i distrikt som sträcker sig från den sydligaste spetsen i Skåne till Mälardalen, Gästrikland, Hälsingland och Dalarna. Befinner du dig längre norrut är du naturligtvis också välkommen in i gemenskapen och vår e-butik underlättar beställningsprocessen avsevärt. Med några få klick kan du välja vilka produkter du vill ha och få de levererade redan dagen efter.© 2024 Rotool AB