Leverantörer

DSC_00982_1
YG

YG-1

Sydkoreanska YG-1 är en av marknadens största aktörer inom skärverktyg. YG bildades 1981 och är idag ett multinationellt företag med verktyg spridda över hela världen. Alla produkter i sortimentet är utvecklade, producerade och tillverkade inom företaget. Det gör att kvaliteten kan övervakas och säkras, samtidigt som du vet att priset alltid är konkurrensmässigt.

När det gäller tillverkning och försäljning av fräsverktyg är YG ett av världens fem största företag och i Sydkorea är de nummer ett. YG är med andra ord ett säkert kort oavsett vilket av deras verktyg du väljer.

Eller som de själva uttrycker det: "If it's not perfect, it's not YG-1" 

Läs mer här

Hachenbach_1

HACHENBACH

För över 60 år sedan startade Heinrich Hachenbach sitt företag, som inriktade sig på att göra toppverktyg för verkstadsproduktion. Idag kan vi konstatera att han har lyckats. 

Genom Hachenbach erbjuder vi verktyg i absolut toppklass och har dessutom möjlighet att utforma och utveckla verktygen efter dina önskemål. Våra tyska fräsleverantörer har en mängd patenterade speciallösningar som vi gemensamt utvecklat, som har löst komplicerade arbeten åt våra kunder.

Hachenbach är dock långt ifrån enbart ett speciallösningsalternativ. Vi har alltid deras ordinarie sortiment, som innehåller världsledande produkter, tillgänligt. 


Läs mer här

sandvall-logo

SANDVALL

Sedan 1985 har Sandvall levererat skärvätska till den svenska industrin. Vi har nu tagit över verksamheten och fortsätter leverera den populära skärvätskan SandLube. Skärvätskan tillverkas i England och lagerförs i Sverige av oss.
Vätskan är fri från bor, klor, nitrider, borsyra och fenoler.


Läs mer här

FERG_1

FERG

Från katalanska Vic kommer Ferg. Företaget såg dagens ljus 1963 och har sedan dess försett industrin med några av marknadens mest pålitliga gängverktyg.

Varumärket andas kvalitet och inovation, något som har varit deras medvetna fokus i över 50 år – och anledning till att vi valt att bli exlusiva leverantörer av deras verktyg i Sverige.

Med ett enormt utbud kan du vara säker på att just dina önskemål inom gängbearbetning kan uppfyllas.
 

Läs mer här

Korloy_1

KORLOY

I mitten av 1960-talet bildades det prisbelönta företagskoorperativet Korloy och året efter öppnade de sin första fabrik i Seol. Sedan dess har de vuxit fram som ett av marknadens smartaste och mest ansvarsfulla alternativ inom skärverktygsbranschen. 

Nyckeln till framgången har varit deras prisbelönta kvalitetskontroll och sedan 1987 driver de ett eget utvecklingsinstitut där allt från nya beläggningar till olika material och patenterade teknologier kan testas.

Korloys skärverktyg finns idag i 80 länder runtom i världen och på den svenska marknaden är vi mycket stolta över att vara exklusiv leverantör.

Läs mer här

FRB_2

TECNOLOGIE FRB

60% kundanpassade lösningar. Mängder av patent och egna lösningar. Det säger en hel del av hur innovativa och kreativa Italienska FRB är.

Sedan 1960 har FRB försett uppspänningsbranschen med de smartaste och bästa lösningarna. Kvaliteten är orubblig och vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd att vi erbjuder en 60 dagar lång testperiod – helt gratis.

Som enda svenska leverantör har vi försett några av världens största och starkaste varumärken med lösningar från FRB för att möjliggöra deras produktion. 

Läs mer här

Schunk_1

SCHUNK Intec

Ett av våra senaste tillskott i sortimentet är giganterna Schunk Intec, som sällan behöver någon längre presentation. 

1945 startade Schunk som en mekanisk verkstad i Tyskland. Idag är de världsledande gällande uppspänning
och hållande verktyg med över 4000 egna lösningar.

Tysk kvalitet, ett stort utbud produkter och innovativa lösningar gör Schunk till ett lysande alternativ i din produktion.

 

Läs mer här

KmK

KmK Instrument

Mätteknik

 

Läs mer här

Nordwest

NORDWEST

Industriförnödenheter

 

Läs mer här

Vo_lkel

VÖLKEL

Gängning

 

Läs mer här

GE_Tooling

GE TOOLING

Innersvarvning

 

Läs mer här

Kemmler

KEMMLER

Hållande verktyg

 

Läs mer här

Friess_logo

FRIESS

Magnetiska filter, skimmers, seperatorer för rengöring av industrivätskor.

 

Läs mer här

© 2024 Rotool AB