FRB

Technology FRB startade sin tillverkning 1965 och har sitt säte i Bologna, Italien.

FRB har många patenterade lösningar för uppspänningar i verktygsmaskiner. Man investerar kontinuerligt i sin maskinpark för att kunna möta morgondagens krav. Flexibiliteten hos FRB har nästan inga gränser, och man försöker verkligen lösa våra
kunders behov och problem; kvalitet är ett nyckelord hos FRB. Företaget samarbetar med några av världens ledande maskintillverkare. När det kommer till produkterna är special mer vanligt än standard och de flesta produkter vi säljer är på något sätt mer eller mindre kundanpassade.

Nyckeln till FRBs framgång är deras patenterade balansering och drivsystem för drivknivarna. Med hjälp av denna lösning kan man driva ett arbetsstycke som har en ojämn yta. Fördelarna är.

  • Tillförlitlighet
  • Hög repeter noggrannhet
  • Oöverträffad uppspänning

Våra högt kvalificerade försäljnings- och tekniska team finns alltid till hands för att erbjuda dig hjälp från valet av rätt produkt, ända fram till eftermarknadssupport.
Våra tekniker kommer att följa dig i den preliminära analysen av ditt verktygsmaskinsystem och de delar som ska bearbetas, och erbjuder hjälp med att välja den produkt som bäst passar dina behov.

FRB_1

Ladda ner katalog

© 2024 Rotool AB