Fräsverktyg

Fräsverktyg är en kritisk del av bearbetningsprocessen. Fräsar används för att skära bort material, forma detaljer och skapa profiler. Våra fräsar är tillverkade i hårdmetall, snabbstål eller pulversnabbstål. Beroende på vilken typ av applikation kan de ha olika beläggningar te.x. TiALN, diamant, Alcrona m.fl. Detta ger verktyget hög styrka, slittålighet och skärprestanda för att klara av krävande bearbetning och producera högkvalitativa detaljer.

 1. Fräsar Hårdmetall

  Våra hårdmetallfräsar är också designade för att ge hög prestanda och precision. De är utformade för att minimera vibrationer och ge en jämn yta och bättre finish på arbetsstycket. Våra fräsar finns i olika utföranden och dimensioner för att passa olika applikationer och material. Oavsett om du behöver fräsa i mjuka material som aluminium eller i hårda material som stål eller titan, har vi en fräs som passar dina behov. Vi erbjuder även specialdesignade fräsar för att möta kundunika krav och specifikationer. Våra erfarna tekniker kan hjälpa till att utveckla och tillverka anpassade fräsar för att uppfylla dina unika behov.

  gmf61_set2
 2. Fräsar Snabbstål
  Pinnfräsar i snabbstål (HSSCo8) och pulversnabbstål (HSSPM) fler dimensioner och sorter finns att tillgå detta är ett urval av vad våra leverantörer har att erbjuda.
 3. Special
  Olika typer av fräsverktyg i både snabbstål och hårdmetall fler dimensioner och sorter finns att tillgå detta är ett urval av vad våra leverantörer har att erbjuda.
© 2024 Rotool AB